Ai nevoie de un magazin online?

Ai nevoie de un magazin online?

Chiar daca esti adeptul metodelor clasice de vanzare, anume prin magazine fizice, este bine de stiut faptul ca doar mai putin de un sfert dintre potentialii consumatori sunt clientii dumneavoastra. De ce? Statisticile evidentiaza clar faptul ca, peste trei sferturi din cumparatori, achizitioneaza produse din mediul online.

Consumatorul din ziua de astazi este foarte ocupat si, odata cu evolutia tehnologiei, acesta doreste sa efectueze anumite actiuni cat mai simplu, de aceea prefera sa achizitioneze bunuri chiar de pe telefonul mobil, tableta, laptop sau PC.

De ce ai nevoie de un magazin online? Pentru ca este cea mai simpla si garantata metoda prin care iti poti creste vanzarile. Totodata, daca optati pentru crearea unui website de tip magazin online si renuntati la cel fizic, veti reduce din costurile de administrare, nemaifiind nevoie de lucratori comerciali, personal responsabil de curatenie sau de plata unei chirii.

Un site optimizat ce va permite vanzarea produselor este cea mai buna alegere, chiar daca, in paralel, aveti un showroom. Unii consumatori prefera sa vizualizeze real produsele pe care doresc sa le achizitioneze, de aceea vor dori sa viziteze showroom-ul dumneavoastra, insa, in primul rand, vor accesa website-ul pentru a se interesa despre bunurile pe care le puneti la dispozitie.

Echipa noastra va poate crea un magazin online exceptional, care sa se ridice la standardele impuse de motorul de cautare Google. Acesta poate fi creat intr-o platforma, de exemplu Opencart sau Shopify, dar realizam si creatii custom pentru clientii ce doresc un website original. Noi va recomandam, pentru un magazin mare si daca doriti sa va cresteti vanzarile, platforma Shopify, fiind foarte usor de administrat si ofera functii avansate ce va vor ajuta, precum intocmirea rapoartelor, realizarea inventarului, a contabilitatii si multe altele.